Sök

Problem att nå SFOG.se

Uppdatering 230525: Nu verkar det fungera för de flesta, vi har inte fått rapporterat några störningar på några veckor. Problemen verkar förekommit främst vid uppkoppling från arbetsplatser, i synnerhet stockholmssjukhusen. För de flesta har det gått att komma in via sin telefon om man har stängt av Wifi.

------------------------------------

Sedan i påskas har det rapporterats svårigheter att komma in på www.sfog.se vilket har lett till frustration hos många, särskilt i tider av specialisttentamena.

Vi kan tyvärr inte säga vad det beror på :( SFOG.se och våra servrar har inte legat nere, samtidigt som många sagt att de inte kan se sidan så fungerar den helt normalt för andra. Det leder oss att tro att det inte är hos oss problemet ligger. Andra orsaker kan vara: brandväggar / spärrar hos internetleverantör / kabelbrott regionalt. 

Det man kan prova är att stänga av wifi på telefonen och istället ansluta via 4G/5G. Sitter man på bärbar dator utan simkort kan man via telefonen skapa en sk "hot spot" och ansluta med wifi till telefonen.  

Vi beklagar besväret det orsakar!

Mvh

Olof Alexandersson
Webbansvarig SFOG